книги за науката за преведување од еурологос

Управување со знаење во Еурологос

Управителите и директорите на групацијата Еурологoс напишаа книги во врска со применетата наука за преведување. Горди сме да ви прикажеме дел од нив тука, пред сѐ поради (за жал) недостатокот од книги напишани од стручни лица на полето на преведувањето и издаваштвото.
Нашата библиографија за науката за преведување јасно покажува дека најголем дел од авторите се универзитетски професори.
Групацијата ЕУРОЛОГОС не се колеба при инвестирање во истражување и развој. Управувањето со знаење и целосниот квалитет го бараат тоа!

Email facebook twitter LinkedIn