Brussel

Eurologos-Brussel is het hoofdkantoor van de groep met dezelfde naam die opgericht werd in 1977 en die vandaag bestaat uit een twintigtal operationele kantoren op vier continenten.
De uitbouw van het internationale netwerk van Eurologos is gebaseerd op het Californische principe van het "glokalisme" uit de jaren 90: een samentrekking van de woorden globalisatie en lokalisatie die verwijst naar het dubbele principe dat noodzakelijk is om meertalige kwaliteit te garanderen. Want als men niet beschikt over evenveel operationele kantoren in de landen van de doeltaal als het aantal talen dat aangeboden wordt aan de klanten kan men noch over linguïstische noch over grafische kwaliteit spreken.
De vestiging van Eurologos in Brussel verkondigt trots dat ze enkel de drie nationale talen kan produceren en valideren, namelijk Nederlands, Frans en Duits. Voor alle andere talen en geostijlen oordelen we dat we technisch analfabeet zijn (ook al we hebben we er een grondige kennis van). Vandaar ook dat we voor elke taal die niet in België gesproken wordt, gebruik moeten maken van de gevalideerde productie van onze geglokaliseerde kantoren die gevestigd zijn waar de talen, maar ook de geostijlen, worden gesproken. Het kost zelfs minder. Het is absurd en zeer duur om bijvoorbeeld Chinees in Parijs en Spaans in Brussel te produceren!

Het "geheim" van de linguïstische kwaliteit van Eurologos?
Er is er meer dan één: de glokalisatie van haar productie, maar vooral de lokale validatie ervan.
In haar eigen kantoren wereldwijd.

Eurologos Groep folder : FR - NLcont. Europe country Belgium Eurologos- Brussels

Chée de Boondael 6 Boondaelsestwg

BE - 1050 Brussels+32 (0)2 735 48 18
+32 (0)2 736 87 67
pm1[at]eurologos.be

Franco Troiano
CEO

+32 2 735 48 18
+32 2 736 87 67
Franco