September 2011

Opening van Eurologos-Londen

De Eurologos Groep zet haar uitbreiding voort in Groot-Brittannië.

Het kantoor Eurologos-Londen opent in september 2011. Het toekomstig grootste Europese kantoor van de groep start zijn activiteiten in de Engelse hoofdstad, in de grootste markt van het Oude continent.

Contactpersoon en adres:
Zélia Pereira
New Business Executive
Tel. +44 (0) 207 953 05 44
info@eurologos-london.co.uk

Haar doel is natuurlijk om – in de loop van de volgende jaren – te wedijveren met het leiderschap van het huidige hoofdkantoor in Brussel. De leiding van het nieuwe kantoor beoogt nu al om het belangrijkste (centrale) kantoor te worden van het twintigtal dat nu al actief is op vier continenten.
Bovendien is het Engels de taal waar het grootste deel van de meertalige communicatie op onze planeet in wordt gemaakt. De belangrijkste vreemde taal die gebruikt wordt in publiciteit en industriële documenten in elk land van de wereld is nog steeds dit Engels...
We kunnen zelfs stellen dat ze op internationaal vlak verreweg de belangrijkste verbindingstaal vormt.
Ons Londens kantoor, naar het basismodel van alle Eurologos-kantoren, is er fier op om zich ook "glokaal" te kunnen noemen: geglokaliseerd in Londen maar met de globale visie en strategie van onze groep. En zo dachten de Californiërs erover toen ze in de jaren 90 het neologisme “glokalisatie” creëerden, een samenstelling van globalisatie en lokalisatie.
De enige en unieke methode om conceptuele en meertalige kwaliteit te garanderen, bestaat erin om over evenveel operationele kantoren te beschikken als het aantal talen dat beloofd wordt aan klanten over heel de wereld.
Na Shanghai, Brno en Londen zal Eurologos andere kantoren blijven openen in de wereld.