Vertaling & “Zeldzame” Talen

Sinds zijn oprichting in 1977 levert de Eurologos Groep vertaaldiensten in Brussel.

Hij beschikt over kantoren op vier continenten: we kunnen maar een vertaling van uitstekende kwaliteit verkrijgen als we beschikken over een kantoor dat gevestigd is in het land van de doeltaal.

Alle soorten vertalingen: technisch, juridisch/beëdigd, web, lokalisatie, commercieel, literair, informatica, financieel, reclame...

Zo baseren de kantoren van Eurologos de uitmuntendheid van de vertalingen van de teksten, rapporten, handleidingen, brochures, slogans, artikels, communiqués, websites en alle communicatie van hun klanten op de controle en validatie van specialisten in de moedertaal die werken waar de taal wordt gesproken.

L:\A - EUROLOGOS\8 - Logothèque\Logos\Logo ISO\ISO 9001\logos ISO 2017\JPG\logo_iso_9001_PANTONE_RVB_2017_01_13.jpgDe ervaring en knowhow van de Eurologos Groep zijn ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd.

De ISO 9001-norm bepaalt de criteria voor een managementsysteem dat de klanten uniforme en kwaliteitsvolle producten en diensten garandeert.

L:\A - EUROLOGOS\8 - Logothèque\Logos\Logo ISO\ISO 17100\logos ISO 2017\JPG\logo_iso_17100_PANTONE_RVB_2017_01_13.jpgDe internationale ISO 17100-norm specificeert de vereisten inzake alle aspecten van het vertaalproces die een rechtstreekse invloed hebben op de kwaliteit en de verlening van de vertaaldiensten.

quality loopBeide normen bepalen al sinds de oprichting de methodes en processen van Eurologos, lang voordat de officiële certificatie een feit was. Ze zijn gebaseerd op de klassieke volgorde van productie → controle → correctie → controle → validatie.

Neem contact met ons op en stuur ons uw te vertalen documenten op (PDF, Word, Excel, html...). Wij sturen u in minder dan geen tijd een prijsberekening!

 

* Verplichte velden

Eurologos Groep: gevalideerde vertaling en vooral geglokaliseerd in elke taal


Vertalingen in alle talen

Frans

Nederlands

Engels

Duits

Spaans

Italiaans

Portugees

Grieks

Bulgaars

Tsjechisch

Kroatisch

Hongaars

Pools

Roemeens

Slovaaks

Sloveens

Ests

Litouws

Lets

Russisch

Oekraïens

Deens

Fins

Zweeds

Noors

IJslands

Iers

Maltees

Macedonisch

Albanees

Arabisch

Hebreeuws

Turks

Hindi

Chinees

Japans

Vietnamees

Thais

en vele andere...


Meer weten…