Web & e-Marketing

Websites zijn de krachtigste verkoopsinstrumenten ter wereld geworden.
Maar op drie onvermijdelijke voorwaarden.

Eerst en vooral moeten ze meertalig zijn: een eentalige website valt automatisch onder de vrijwillige gehandicapten op de markten waaruit de wereld nu bestaat.

Dan moet hij technologisch een goed web SEO hebben, goed zichtbaar zijn en vaak bezocht worden: met een achterhaalde technologie zal hij slechts een etalage zijn in de woestijn.

Een ten slotte moet hij interactief gelinkt zijn aan sociale netwerken om het verhaal van zijn onderneming te kunnen vertellen aan zijn internetgebruikers: het verhaal vormt steeds meer de meest doeltreffende dimensie van de moderne communicatie.

De web designers en web developers van de Eurologos kantoren in de vier continenten vergewissen zich ervan dat voortdurend aan deze drie voorwaarden voldaan wordt.

In hun dagelijks werk met collega copywriters en vertalers, allemaal geglokaliseerd, kunnen ze deze kwalitatieve optimalisering mogelijk maken.

Door de integratie van onze drie functies (copywriting, geglokaliseerde en gevalideerde vertaling en grafische vormgeving) kunnen we de prijzen laag houden zonder in te boeten op kwaliteitsprocedures.

Eurologos Groep: heel het web op één lijn met meertalige e-marketing

Meer weten…